Entenem l’infant com a ésser únic i irrepetible. Sense perjudicis, curiós i actiu. Protagonista del seu propi procés d’aprenentatge; mostrant múltiples maneres d’expressar-se i sent constructor de coneixement, identitat i cultura. A més de portador de valors com la solidaritat, l’optimisme, el coratge o el desig.


Tot infant arriba a la llar d’infants sent el nexe d’unió entre la família i l’escola. Per aquest motiu, donem importància a la relació i cooperació amb les famílies; construint una base de confiança des de la comunicació i el respecte, on cada part pot oferir coneixements diferents i alhora complementaris. D’aquesta manera, donem molta importància a la comunicació i a l’escolta, les quals i són presents, no només amb paraules, sinó, també, amb el gest, la mirada i l’ambient.


Pel que fa a la nostra metodologia, aquesta es basa en el joc com a potenciador efectiu del desenvolupament integral de l’infant. Oferim propostes i reptes a partir de l’observació dels seus interessos, que els provoquin curiositat, la capacitat d’experimentar lliurement i donin pas a la construcció d’aprenentatges significatius.
Entenem com a experimentació lliure el fet de poder observar, explorar, manipular, interactuar i descobrir a partir de diferents materials, espais i situacions, amb iguals i amb adults; per posar en joc les seves habilitats, emocions, sentiments, capacitats, i poder satisfer les seves necessitats i inquietuds.
Per aquest motiu, creiem que és essencial una bona relació entre educadors/es i infants, a més de vetllar, per una bona relació entre iguals, ajudant a crear un ambient agradable, afectiu i segur. 


Som Escola Verda i treballem per l’educació ambiental i la sostenibilitat del Planeta.


El dia a dia és ple d’oportunitats per la construcció de la pròpia identitat, l’autonomia i la sociabilitat de l’infant. Per això, a Bressolvent la vida quotidiana és l’eix central de l’ambient educatiu.

Un comentario en «Projecte educatiu»

  1. Ens agrada molt el projecte i sobretot el gran equip de mestres i professionals, et fan sentir com a casa. Una llar molt familiar i acollidora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *