Les famílies ens fan arribar les seves vivències a través d’aquests bonics escrits i vídeos:

 

 

Família Farreras Palacios

És una llar d’infants molt familiar, tots els que hi treballen són molt amables i afectuosos amb els nens. Tornaria de segur si tingués un altre fill.

Vem escollir Bressolvent principalment perquè ens ve de pas i l’horari ens va agradar molt, però ja quan vam anar a les portes obertes ens va encantar l’escola, l’aula multisensorial el pati… i l’atenció que vam tenir.

L’afecte que rep per la seva mestra i la il·lusió que té explicant el que fan quan arriba a casa.

La comunicació família-escola és molt bona, la veritat que l’aplicació Kindertic va molt bé per estar en contacte diàriament igual que per correu electrònic.

 

Família Galera Puigmartí

Nosaltres vam decidir anar a Bressolvent, principalment per comoditat, ja que treballem al polígon Bufalvent, i sobretot perquè a les portes obertes ens va agradar el que oferia l’escola i els valors i projecte educatiu que teníen. A hores d’ara, podem afirmar que és una gran escola, amb unes molt bones educadores i tot el personal que hi treballa. Estem molt contents amb el tracte i la manera d’educar als petits. Donen una gran tranquil·litat a les famílies sabent l’equip que ho porta. Tots ells tenen molta cura dels infants. Nosaltres recomanem totalment aquesta escola. El nostre fill s’hi ha sentit molt còmode, l’ha ajudat molt a sentir-se bé la calidesa i tendresa de les educadores i sobretot, dia a dia, hem anat veient com creixia el nostre petit amb uns bons hàbits i valors. Resumint en una paraula l’escola, responsabilitat. Una escola que motiva als petits, els il·lusiona i els omple de coses enriquidores.

 

Família Sánchez Duart

Vem escollir Bressolvent perquè uns dels pilars de l’escola és el de fomentar l’autonomia en el fer dels nens i nenes. Tant pel que fa als hàbits de cura personal, com els d’aprenentatge lúdic o social. On a partir de propostes obertes, poden anar descobrint diferents formes d’aprendre i de relacionar-se amb els seus companys/es, mestres i la resta de persones que formen part de l’equip de l’escola.

Perquè és una llar d’infants amb suficient espai per a que els nens i nenes puguin gaudir de diferents espais de joc, de moviment en llibertat i de diversitat, tant pel que fa a espais interiors com exteriors.  Característica summament important atenent les edats en que es troben els nostres fills/es durant l’estada a la llar, i  tenint en compte les ràtios que regeixen les llars d’infants actualment.

El pati, per nosaltres  un dels millors espais! Gaudeixen d’un espai privilegiat, ampli i amb propostes molt adequades per a que els infants gaudeixin i desenvolupin habilitats a nivell motriu, sensorial i simbòlic, i sempre que poden, en fan ús. Ideal per a les nenes i els nens que els agrada gaudir i aprendre a l’aire lliure!

De la mateixa manera, tot i que disposa de grans espais, a l’oferir únicament places per a una aula d‘infants d’un any i una altra d’infants de 2 anys, el nombre d’infants és reduït, i fa que es converteixi en una escola de caire molt familiar, on el tracte amb les mestres és molt directe i proper, i això es tradueix directament als infants que veuen com ens hi relacionem els pares i mares.

Perquè la forma en que s’organitzen, els permet, en diferents moments de dia, dividir els grups potenciant l’homogeneïtat, la barreja internivells i en ocasions, disminuint les ràtios.  Molt important també per a que els nens i nenes gaudeixin durant més estones, de la proximitat d’altres companys/es o de les mestres en un ambient de calma, al ser compartit amb menys nombre d’infants a l’hora.

Les vies de comunicació  família-escola, a banda de les habituals com és la comunicació diària directa, entre d’altres, ens ofereixen una eina molt bona, el Kindertic, que els permet compartir amb nosaltres petites cosetes que han viscut els nostres fills/es mentre han estat a l’escola (què li ha agradat fer avui, amb qui s’ho ha passat bé, com ha estat anímicament…) és molt gratificant rebre el missatge diari amb aquella informació que després pots compartir amb ells i que a vegades, la mestra no ha pogut compartir amb tu a la recollida dels infants.

La localització de l’escola potser no és la més bonica que podem esperar, ja que el fet d’estar dins d’un polígon industrial, evidentment pot condicionar. Però, en aquest sentit, cal destacar que no cal anar amb presses o patir per aparcar. Doncs pots fer-ho a la mateixa porta i, aprofitar el temps que podries haver perdut buscant aparcament, per compartir-lo amb el teu fill/a dins de l’escola i  fer-li un bon acompanyament abans d’acomiadar-vos.