Home » Noticies » Noticia actual

07/12/2016

Seguretat desembre 2016

Reunió Mossos d’Esquadra

Us informen que el proper dilluns dia 12 es durà a terme una reunió a l’Associació d’Empresaris, amb l’Inspector Eduard Cuenca Burzón que és el nou cap de l’ABP Bages.

 

Zona Pons i Enrich “instal·lació de punts de marcatge”

En l’últim any, en la zona del Pons i Enrich hem tingut diferents incidències, algunes repetitives.

Des de la instal·lació de la restricció d’accessos i la vídeo vigilància  als accessos del polígon, aquesta zona degut al fàcil accés a peu des del camí del abocador ha resultat molt vulnerable.

Divendres en una reunió amb els responsables del servei de Seguretat, varem concretar un canvi en el protocol de Seguretat pel que fa a les rondes. A partir d’aquest dimecres en tot aquest tram de carrer, hi haurà diferents punts de marcatge pels vigilants així incrementarem la presència i les rondes. En un parell de mesos avaluarem el resultat.

 

Recomanacions Seguretat Nadal 2016

En col·laboració amb els Mossos d’Esquadra els recomanem algunes mesures preventives per les empreses:

 

-Comprovin els seus sistemes d’alarmes (facin disparar les alarmes i certifiquin que funcionen  les connexions a les centrals receptores).

-No posin rètols a les portes ni deixin missatges als contestadors dels dies que l’empresa romandrà tancada (aquesta informació pot ser útil per als lladres).

-No deixin diners a les caixes de seguretat de les empreses.

-Facin còpies de seguretat actualitzades del sistema informàtic de l’empresa, i desin-les en un lloc diferent (per exemple a casa, fora de l’empresa).

-Comprovin els tancaments de portes i finestres de tota la nau.

-No deixin material als patis de les naus que serveixi per apilar-lo i enfilar-se, com palès de fusta o escales, ni tampoc eines que  puguin utilitzar per forçar els accessos.

-Si tenen llums als patis posteriors, deixin-los encesos, ja que poden tenir un efecte dissuasori.

-Prenguin totes les mesures que creguin oportunes, per prevenir el robatori.

 

Esperem que tinguin en compte aquestes recomanacions i que siguin útils per tal de prevenir qualsevol incident.

 

Per a qualsevol aclariment, estem al seu servei  al 93 877 41 56.

 

La Junta Directiva

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55