Home » Noticies » Noticia actual

27/11/2019

PARTICIPEM EN LA TERCERA REUNIÓ DE PRESIDENTS D’ASSOCIACIONS D’EMPRESARIS DE POLÍGONS DEL BAGES

Divendres 22 de novembre, l´Associació va participar en la tercera reunió de presidents d’associacions de polígons del Bages celebrada a Súria, amb l’assistència de les 14 associacions representades.

 

Enguany el contingut principal de la jornada ha sigut la seguretat en els polígons industrials, una de les principals preocupacions dels empresaris de la comarca.

 

El Sr. Joan Camps, cap del Servei de Seguretat Privada del Departament d’Interior i Sra. Marisa Marco, secretària de la Comissió de control dels dispositius de videovigilància de Catalunya van resoldre als assistents les qüestions tècniques i legals més freqüents en la implantació d’un servei de vigilància en polígons industrials. També va intervenir el Sr. Francesc Costa, director de projectes de l’empresa de sistemes drone autònoms intel·ligents Aiprox per exposar les possibilitats en les aplicacions dels drons en el camp de la vigilància a zones industrials.

 

La jornada, en format d’esmorzar networking va ser celebrada a l’edifici el Casinet del Poble Vell de Súria que actualment es troba en obres de rehabilitació. Els assistents, satisfets pel contingut de la jornada van poder gaudir d’un esmorzar amb productes d’el·laboració artesanal de Súria.

La reunió va ser organitzada pel Consell Comarcal del Bages i amb el suport de l’Associació de Bufalvent, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, PIMEC, l’Ajuntament de Súria i de Manresa. 

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55