Notícies


Una delegació valenciana visita Manresa per conèixer de primera mà les iniciatives dels empresaris en matèria de sostenibilitat

20-01-2023

Júlia Company, directora general de l’IVACE, Vicente Sales, sotsdirector de l’AIDIMME i membres de la seva delegació van participar ahir en diverses reunions de treball en les que van intervenir la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats Núria Masgrau, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central Maria Teresa Clotet, els presidents de les associacions empresarials de Manresa, així com tècnics, de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Manresa i Eurecat.

La visita a la ciutat va iniciar amb un recorregut guiat al Parc Ambiental de Bufalvent per part del seu gerent, Ricard Jorba. El Consorci participa activament en diferents projectes d’economia circular i és un actiu col·laborador de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. Seguidament, van traslladar-se per visitar la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa. 


Al migdia, va tenir lloc la recepció institucional a l’Ajuntament i posterior reunió de treball en la qual es va comentar el desplegament de les EGM a València i l’eficàcia de la llei que les constitueix. (Ley 14/2018, de 5 de junio, de gestión, modernización y promoción de las áreas industriales de la Comunitat Valenciana.)

Per concloure, la delegació va visitar la seu de Bufalvent per conèixer els projectes tècnics de la Xarxa de Calor presentats per l’Aleix Vallverdú d’Aigües de Manresa i la comunitat energètica empresarial Manresa Il·lumina a mans de Josep Rosell, de l’oficina de sinergies Bufalvent.

Aquesta trobada, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa, ha permès l’oportunitat de compartir experiències en projectes clau sobre sostenibilitat i la gestió de les àrees industrials, així com el desenvolupament del territori.

Dona't d'alta


Bufalvent, més que un espai industrial


Servei de gestió ambiental

Xarxa de telecomunicacions

Llar d'infants

PDF horaris i tarifes

Dona peu a millorar el teu espai industrial