Cicle de xerrades per a famílies “Espais de Joc”

Benvolgudes famílies,

Ens fa especial il·lusió presentar-vos aquests dos tallers a càrrec de l’Alba Culell, mestra de La Llum. Adjuntem els cartells i esperem que ens ajudeu a fer-ne difusió:

 

Des del cicle de xerrades per a famílies i en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn (PEE), us oferim les següents xerrades en modalitat online:

–        Dijous 20 de maig de les 17:30h a les 19h.

ESPAIS DE JOC A CASA 0-3

Dirigida a famílies amb infants de 0-3 anys .

Inscripcions fins al 13 de maig a través del següent formulari:

 

 

–        Dijous 27 de maig de les 17:30h a les 19h.

“ESPAIS DE JOC A CASA 3-6″

Dirigida a famílies amb infants de 3-6 anys.

Inscripcions fins al 13 de maig a través del següent formulari:

 

 

 

Ambdues xerrades aniran a càrrec d‘Alba Culell Boix diplomada en magisteri d’educació infantil, llicenciada en psicopedagogia i assessora de porteig.

Adjuntem cartells en PDF per imprimir i amb JPG per les xarxes.

Esperem que siguin del vostre interès i en feu difusió

Experimentació lliure

Els infants a través de l’experimentació lliure desenvolupen les seves capacitats, fan hipòtesis i noves descobertes a través dels seus sentits.

A la llar intentem proposar-los diferents materials (pinyes, sorra, fulles, herbes, plastilina casolana, pintura natural, pasta, etc.) i contextos rics, on s’hi sentin segurs i motivats, per poder-ho manipular al seu ritme.

La llibertat, el desig d’investigar, la necessitat de tocar i sentir fa que sigui una experiència única per a cada infant.

“Les mans gaudeixen, l’infant aprèn”

Collim els enciams de l’hort

El dimecres, els Tramuntana, van tenir l’oportunitat de collir els enciams de l’hort. Un cop collits els van rentar, tot observant les seves característiques, textura, color, olor i… Gust! Van fer una petita amanida, amb oli i sal, era boníssima! Ara a esperar que estiguin a punt la resta de verdures i hortalisses.

Des del novembre que els infants més grans tenen cura de l’hort. Aquesta proposta permet potenciar el sentiment de responsabilitat dels infants cap a la natura, d’una manera vivencial i significativa. Gràcies a la seva dedicació i cura i del treball en equip, els permet veure créixer, dia a dia, les verdures i hortalisses.

 

Carnestoltes a Bressolvent

Tot va començar amb el muntatge d’un espai de carnestoltes amb disfresses, maquillatge, complements… I el divendres 5 de febrer amb la visita de la Reina Carnestoltes, explicant-nos les indicacions festives de la setmana següent. A partir d’aquí va començar la setmana de la disbauxa, fent de cada dia un dia diferent i especial. Vam dur mitjons de diferents colors, pentinats estrambòtics, vam anar a l’escola amb pijama, vam celebrar el Dijous Llarder menjant pa, botifarra d’ou, formatge i finalment, divendres… Festa grossa, tots disfressats, amb l’oportunitat de fer una petita rua amb els Tramuntana pels voltants de l’escola.

#ustrobemafaltarfamílies #carnestoltes #tradicions #Bressolvent #escolapetita #escolafamiliar #llarsdinfantsmunicipalsmanresa