BLOC

Contes per l’escola

Des de l’Associació d’empresaris de Bufalvent, hem rebut un fantàstic lot de contes per l’escola. Tot un regal per poder-nos endinsar dins el món de la literatura infantil des de ben petits. Moltes gràcies!!

Trobada amb famílies

🌸Bressolvent🌸

La trobada en famílies d’inici de curs, és una oportunitat per créixer junts i en família, un espai per compartir, conversar, jugar, relacionar-se amb els altres infants i adults.

Un petit recull d’imatges d’un dia molt bonic.❤

som-hi!💪

#Bressolvent#escolabressolbressolvent#infants#families#compartir#trobada#inicidecurs#oportunitat💜

 

 

Bon inici de curs!!

Un nou curs comença i l’equip de Bressolvent estem a punt per retrobar-nos amb tots els infants i famílies que ja coneixem del curs passat; i també  a punt per acollir i conèixer les famílies i els infants que comencen aquesta aventura amb nosaltres.

Tenim els nervis i la il·lusió de cada inici de curs, perquè sabem que cada començament és una nova oportunitat per créixer, aprendre, fer nous vincles, compartir vivències i continuar meravellant-nos de la petita infància!!!

 

10 anys de Bressolvent

 

🌸Bressolvent🌸
-10 anys acompanyant famílies i infants-
💜I per molts més podent acompanyar-vos! 💜
Encara tenim ressaca de la festa!👏

Volem donar les gràcies a @dibuixalocigronet per pintar les cares a petits i grans, gràcies, David ets un artista. També donar les gràcies al Juanjo de @ludiespai per tot el reguitzell de jocs de fusta pels petits i grans, i també a la Isa de @mengembages per portar l’esmorzar que va ser tot un èxit.

Agrair a l’associació d’empresaris de Bufalvent i a l’Ajuntament de Manresa per fer possible la festa. @llardinfantsmanresa @manresa.cat @aebufalvent

Gràcies a tothom!
Seguim!

#bressolvent#festa#10anys#families#infants#llardinfantsmunicipalmanresa#mengembages#dibuixlocigronet#ludiespai#associacióempresarisbufalvent#suaracoop